ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bun venit acasă la Michael Buck, un fost profesor englez de artă, devenit fermier la vârsta de 59 de ani, în Marea Britanie! El este cel care a devenit faimos pentru construcția unei case, exclusiv cu materiale naturale, cu mai puțin de 200 de euro.

Singurele materiale pe care le-a folosit la construirea casei sunt lutul și resturi găsite în gropile de gunoi. A vrut să demonstreze lumii că nu ai nevoie de “o viață” și nici de „o căruță de bani” pentru a-ți construi o casă și a reușit.
Pereții casei sunt realizați din chirpici, un amestec de var și rășină de plante, geamurile provin de la parbrizele unor vechi camioane dezmembrate iar podeaua este adusă de pe un vas de transport. În semn de recunoștință, pe un perete, fermierul a scris numele tuturor celor care l-au ajutat în realizarea acestei construcții, inclusiv numele a 3 vaci care i-au furnizat materie primă! :)

Căsuța, care are forma unei ciuperci, dispune de apă datorită unui izvor care se găsește în apropiere, însă este, momentan, lipsită de electricitate.
Ea este, deasemenea, locuită de un locatar care lucrează la o fermă din apropiere și care, conform convenției făcută cu proprietarul casei, își plătește chiria în lapte.

[video ]https://www.youtube.com/watch?v=nJ8IkEosfic[/video]

[gallery link="file" ids="17254,17238,17236,17232,17230,17247"]