ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa franceză afirmă că, după o lună de comă indusă în urma accidentului suferit la schi în staţiunea franceză Meribel, fostul pilot Michael Schumacher dă semne de revenire.

Potrivit mai multor surse medicale neautorizate, citate de Le Journal de Dimanche, Michael Schumacher se află de marţea trecută în faza unei treziri progresive. Astfel, medicii l-ar putea scoate treptat din coma indusă. Însă informaţia nu a fost confirmată de stafful medical al fostului pilot, aceştia refuzând să facă declaraţii.

Şeful spitalului din Grenoble, unde este internat Michael Schumacher, a refuzat să facă declaraţii oficiale, menţionând că numai rudele fostului pilot sunt autorizate să dea detalii despre starea sa. Aceiaşi ziarişti susţin însă că doctorii vor face un anunţ doar când fostul pilot de Formula 1 îşi va reveni în totalitate.

Bucuria e însoţită însă de semne de întrebare.Ziariştii francezi mai afirmă că Schumacher ar putea rămâne cu sechele majore, nici această ipoteză nefiind confirmată de medici.

Michael Schumacher a avut un accident de schi la sfârşitul anului trecut, în staţiunea franceză Meribel din Alpi, acesta lovindu-se violent cu capul de o stâncă. A fost transportat de urgenţă la spitalul din Grenoble, unde a suferit până în prezent trei operaţii pe creier.