ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Suporterii Scuderiei Ferrari, pentru care Michael Schumacher a fost unul dintre piloții emblematici, au decis să organizeze, vineri, cu ocazia celor 45 de ani ai automobilistului german, o manifestare de susținere în fața spitalului din Grenoble, unde acesta se află, în comă încă de duminică.

Pe pagina Facebook a echipei automobilistice italiene se putea citi joi acest anunț: "în aceste zile atât de dificile pentru el și cu ocazia aniversării sale, cluburile Ferrari au decis să-i aducă un sprijin lui Michael Schumacher organizând mâine (duminică) o manifestare tăcută și respectuoasă, dar colorată în roșu, în fața spitalului din Grenoble".

52c6107295f9cf1151000000

Persoanele care doresc să participe la această adunare trebuie să contacteze clubul Ferrari cel mai apropiat de domiciliul lor, precizează pagina FB a Scuderiei. Ferrari are numai în Europa 130 de cluburi de suporteri. Un purtător de cuvânt al Ferrari a precizat că echipa va aduce un "sprijin logistic", "punând la dispoziție circa 20 de autocare" în toată Italia, chiar dacă pare greu să organizezi de pe o zi pe alta o deplasare de aceste dimensiuni în perioadă de sărbători.

Citiți aici totul despre accidentul lui Michael Schumacher

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în staţiunea Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene, iar miercuri ataşatul său de presă, Sabine Kehm, a anunţat că starea germanului este stabilă.