ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Mulți Ani ActiveNews, la mulți ani cu Victor Roncea redactor-șef!

Într-o lume debusolată de corectitudinea politică, ActiveNews este busola adevăratei corectitudini, eliberată de ”standardele comunității” ce răstoarnă reperele si reconfigurează valorile în paradigma nefirescului. ActiveNews rePostează Adevărul, ,,mișcându-se” între Mihai Eminescu și Petre Țuțea, cu toate riscurile ce decurg din această Cale a Libertății de a fi Român.

Acum vreo 25 de ani, într-un birou dintr-o clădire din București am cunoscut un om. În jur era multă lume, forfotă cu glasuri ce se acopereau reciproc într-o atmosferă febrilă. Auzisem de el din povestirile prietenilor mei, care erau prezenți atunci, acolo si l-am întrebat pe unul dintre ei: ce face Victor? Răspunsul a venit pe cât de repede, pe atât de firesc: Victor? Victor scrie, uite-l acolo la calculator!

După 25 de ani, chiar în acest moment, cu siguranță Victor este tot la tastatură...scriind ceva, tot despre Adevăr.

Doamne ajută!

Mihai Tîrnoveanu

Calea Neamului