ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Militarii Jerelle Lamarcus Gray şi Darius Montre McCullough, care au violat o prostituată româncă la Vicenza şi care la acea vreme era însărcinată, au fost condamnați la 6 ani de închisoare.

Pedeapsa a fost pronunţată pe 13 aprilie. Încheiată judecata din prima instanţă, acum a fost înaintată cererea de despăgubire din partea autorităţilor militare americane. "Sunt fericită că judecătorul la final a crezut în cuvintele mele", a spus tânăra femeie, care în seara de 15 iulie anul trecut a fost victima violului, după sentinţa judecătorului Roberto Venditti care i-a condamnat, la încheierea procesului cu procedură prescurtată, pe Jerelle Lamarcus Gray şi Darius Montre McCullough.

Pedeapsa este mai mare decât cea solicitată de procurorul Cristina Gava, care a cerut 5 ani pentru Gray şi 4 ani şi 4 luni pentru McCullough.