ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tarifele pentru călătoria cu metroul ar putea creşte cu procente cuprinse între 25% şi 33%, conform unui proiect de Ordin publicat de Ministerul Transporturilor, informează Agerpres.

Astfel, cartela cu două călătorii va fi cu 25% mai scumpă şi va costa 5 lei, faţă de 4 lei în prezent, cea cu zece călătorii va avea un tarif mai mare cu 33%, de 20 de lei, faţă de 15 lei în prezent, abonamentul săptămânal cu număr nelimitat de călătorii va costa 25 de lei, faţă de 20 de lei (plus 25%), iar abonamentul lunar cu număr nelimitat de călătorii va costa 75 de lei, faţă de 60 de lei în prezent (plus 25%).

Abonamentul lunar cu 62 de călătorii se va scumpi cu 30%, până la 65 de lei, de la 50 lei în prezent, iar abonamentul de o zi va fi mai scump cu 33% şi va costa 8 lei (faţă de 6 lei în prezent).

Proiectul de Ordin urmează să fie publicat în Monitorul Oficial al României  şi va intra în vigoare în termen de 3 zile de la data publicării.

Sursa foto: metrorex.ro