ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a revenit cu precizări pe tema fiscalizării bacşişului dat celor care fac livrări la domiciliu.

După ce a spus că persoanele care comandă pizza acasă trebuie să meargă la unitate pentru a-şi lua bonul pentru bacşiş, ministrul s-a răzgândit şi a spus că cei care livrează comanda vor înregistra bacşişul la întoarcerea în unitate, afirmă romaniatv.net.

CITEŞTE ŞI Cine vrea să dea bacşiş băiatului care livrează pizza la domiciliu trebuie să meargă la firmă pentru bon fiscal

"Doresc să fac o precizare referitoare la impozitarea bacșișului. Sunt mai multe întrebări referitoare la modul de impozitare a bacșișului în cazul comenzilor la domiciliu. În situația în care clientul dorește să lase bacșiş, acesta va fi înregistrat de cel care a livrat comanda la domiciliu în momentul în care se reîntoarce la punctul de lucru! Deci, nu este obligația clientului!", a scris ministrul Finanţelor pe Facebook.