ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul român de Externe a lansat un avertisment în direcţia Moscovei. Bogdan Aurescu le-a transmis ruşilor că navele românesti din Marea Neagră sunt navele unui stat NATO.

[p] LIBRARIE.NET - Cartile pe care le cauti

Oficialul de la Bucureşti nu crede că anexarea Crimeei şi războiul din Ucraina pot afecta interesele comerciale ale României din Marea Neagră.

"Eu sper că ruşii nu ne vor face probleme. Din punct de vedere juridic, chestiunea delimitării spaţiului maritim dintre România şi Ucraina nu poate să fie afectată în niciun fel, nu există niciun fel de modalitate prin care această linie de delimitare să fie cumva pusă sub semnul întrebării. Mai trebuie subliniat un lucru, vasele care aparţin României în zona sa economică exclusivă şi în platoul continental sunt vasele unui stat NATO", a declarat Aurescu la Digi24.