ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Arabii care nu sunt loiali statului Israel ar trebui decapitaţi, a spus ministrul de externe Avigdor Lieberman în cadrul unei conferinţe electorale ce a avut loc duminică, conform pubicaţiei Haaretz.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Parlamentarul arab israelian Ahmad Tibi a sugerat că situaţia descrisă de Lieberman ar conduce la o versiune israeliană a grupării teroriste ISIS.

"Cine este cu noi ar trebui să primească totul - până la jumătate de regat", a declarat Lieberman. Dar arabii israelieni care nu sunt loiali statului merită o altă soartă, a precizat preşedintele partidului Yisrael Beiteinu, la conferinţa "Vot pentru democraţie - alegeri 2015", desfăşurată duminică, potrivit postului Channel 2.

"Cei care sunt împotriva noastră - nu mai e nimic de făcut, trebuie să ridicăm un topor şi să le tăiem capul. Altfel nu vom supravieţui aici", a afirmat Lieberman.