ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Mircea Albulescu a fost internat, în noaptea de luni spre marţi, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, el acuzând dureri în zona pieptului, informează Mediafax.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Directorul Serviciului de Urgenţe al Spitalului Judeţean din Timişoara, Mihai Grecu confirmă prezența actorului în spital

”Actorul Mircea Albulescu s-a prezentat la Urgenţe, la Spitalul Judeţean, la colegii din tura de noapte. A acuzat dureri în zona pieptului şi cu acordul dânsului a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare”, a spus Mihai Grecu.

Ajuns la Institutul de Boli Cardiovasculare, actorul Mircea Albulescu a fost internat de urgenţă, iar medicii au început să îi facă o serie de investigaţii.

Mircea Albulescu a mai fost internat în ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău pe stradă. Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind că acesta a avut tensiunea mărită.

Unul dintre cei mai mari actori ai teatrului și filmului românesc, Mircea Albulescu are 80 de ani şi joacă pe scena Teatrului Naţional Bucureşti.