ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE: Mircea Albulescu se simte după operația pe cord suferită miercuri seară. Actorul în vârstă de 80 de ani a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală și a fost detubat.

"După intervenția chirurgicală pe care a suferit-o, maestrul se simte bine, a fost detubat și acum putem spune că este bine', a declarat pentru Agerpres medicul Alina Lupu, purtător de cuvânt al Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

Actorul Mircea Albulescu a fost supus unei operații pe cord miercuri seară, informează Mediafax. Intervenția chirurgicală a avut loc la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, iar echipa de medici care l-a operat pe Mircea Albulescu a fost condusă de doctorul Marian Gașpar, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă.

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!.

Medicii i-au făcut trei bypass-uri, surse din cadrul Institului de Boli Cardiovasculare precizând că această măsură se impunea. Mircea Albulescu este acum internat la Secția de Terapie Intensivă.

Actorul Mircea Albulescu a fost internat, în noaptea de luni spre marţi, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, el acuzând dureri în zona pieptului.