ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În motivarea arestării lui Mircea Băsescu, fratele președintelui, apare informația că acesta a recunoscut întâlnirea cu fiul lui Sandu Anghel şi faptul că primit bani de la familia interlopului, în document mai stipulând şi că înregistrările din dosarul lui Mircea Băsescu au fost certificate, adică au devenit probe în dosar, anunță Digi24.


Mircea Băsescu a recunoscut că s-a întâlnit cu membrii familiei Anghel şi a spus că suma ar fi urmat să fie folosită într-o anumită licitaţie, dar procurorii au constatat că banii au fost daţi, însă nu a fost întocmit un act doveditor în acest sens.


În această dimineaţă, avocatul lui Mircea Băsescu a venit la DNA.


Curtea de Apel Bucureşti va judeca vineri, 27 iunie, contestaţia lui Mircea Băsescu la decizia Tribunalului în urma căreia a fost arestat.


Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, 20 iunie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Mircea Băsescu, pentru trafic de influenţă, şi a lui Marian Căpăţână, cel care ar fi fost intermediarul banilor pe care familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, i-ar fi dat fratelui preşedintelui Traian Băsescu.