Candidatul independent la Parlamentul European Mircea Diaconu a afirmat că va merge la Bruxelles cu autoturismul său, marca ARO, produs în 1996.

Totuşi, înainte să plece la drum, Mircea Diaconu a declarat că îi va face o revizie maşinii, pentru a putea circula cu viteză mai mare în Occident.

"Dacă izbutesc în 25 (mai - n.r.), dacă izbutim în 25, mă duc şi mai fac o revizie acestui ARO, ca să ajung cu el la Bruxelles. Vorbesc foarte serios. Mă duc cu el la Bruxelles. Nu e foarte clar cine pe cine duce la Bruxelles, mă tem că ARO m-a adus pe mine la Bruxelles, mă tem că şi el a contribuit foarte mult ca eu să ajung la Bruxelles, deci merg cu el şi am tot respectul. (...) E din 1996, e foarte bun. Dar pentru Bruxelles cred că o să-i fac nişte modificări la motor, ca să am viteză un pic mai mare, că îi încurc p-ăia pe autostrăzi. Că pe aici e bine - 80, 90 (de kilometri pe oră - n.r.), e perfect. Dar pe acolo nu e bine", a spus Diaconu, după o întâlnire cu alegătorii în faţa Teatrul Naţional din Târgu Mureş.

Diaconu a apreciat că dacă va fi ales, ar fi prima candidatură independentă care ar reuşi acest lucru. El a apreciat că precedentele candidaturi independente la Parlamentul European - ale lui Tokes Laszlo şi Elena Băsescu - au fost "ridicole" şi "false".
"Precedentele sunt ridicole, nu intră în discuţie şi sunt false, nu-s reale. Posibil ca acum să apară primul caz de tipul acesta, dar şi acesta e un caz special cu o anumită conotaţie, cu o anumită notorietate - ca poveste, nu zic ca persoana Diaconu, ci persoana Diaconu reverberată. (...) Când domnul Tokes a intrat în PE cu voturi de la Slatina şi de la Turnu Măgurele, Corabia şi de la Giurgiu, să nu îmi spuneţi mie că a fost independent. Iar doamna... n-are niciun are rost să discutăm. De asta am spus, cazurile de dinainte sunt ireale. Acum va fi singurul", a spus el.

FOTO: infocurteadearges.ro
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews