ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scandalul fotbalistic continuă la Craiova. După ce au apărut două echipe cu același nume, ambele reclamându-se continuatoare ale Universității, odată cu începerea campionatului, cele două părți s-au întrecut în declarații belicoase.

Patronul uneia dintre entități, FC "U" Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că jucătorii celeilalte au fost legitimați ilegal.

Motivul? Jucătorii au fost transferați înainte ca noul club să fi primit Certificatul de Identitate Sportivă. Clubul său, ASA Târgu Mureș și UTA au contestat deja acest lucru.
Au două mari probleme, înscrierea abuzivă în competiţie, care face obiectul unui dosar penal. A doua, legitimarea jucătorilor înainte de a primi CIS- ul. Peste 90% din jucători au fost legitimaţi înainte de data naşterii clubului. Aceste transferuri s-au efectuat în ilegalitate. Deja sunt 3 contestaţii pe rol, Craiova, Tg. Mureş şi UTA Arad - Adrian Mititelu, patron FC "U" Craiova.

Mititelu a continuat tirada și l-a acuzat pe fostul internațional Gică Craioveanu că s-ar fi "vândut" pentru că a acceptat colaborarea cu clubul rival.

"Faptul că Balaci a refuzat să li se alăture a fost o lovitură pentru ei. Mai sunt cel puţin două persoane care i-au refuzat. Au fost interesaţi doar de imaginea lui, pentru că Badea nu suportă să aibă pe cineva lângă el. Au vrut să îl momească cu un salariu derizoriu de 2.000 de euro. Dar Craioveanu s-a vândut pentru 2.500. Datorită acestui club a ajuns Craioveanu să trăiască bine în Spania - Adrian Mititelu

FC "U" Craiova a disputat meciurile de pe teren propriu la Severin și la Roșiorii de Vede. Ambele stadioane au fost însă, suspendate, din cauza violenței suporterilor, astfel că nu se știe unde se va disputa partida de pe teren propriu cu Gloria Bistrița.

Stadionul "Ion Oblemenco", aparținând Primăriei, este folosit de CS Universitatea Craiova.

Sursa foto: Sptfm.ro