ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urma unui concurs organizat timp de o lună pe site-ul metalhead.ro, care premiază în fiecare an, într-o gală festivă, realizările celor mai bune formații de rock de la noi, trupa de rock alternativ Alternosfera, din Republica Moldova, a câștigat titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013. Este un premiu de maturitate care marchează 15 ani de activitate ai uneia dintre cele cele mai iubite trupe de rock românesc.

Mulțumim celor care au votat Alternosfera la categoria - Best Romanian Alternative Rock Band în pofida mai multor voci care reproșau că Alternosfera nu este o trupă din România. Da, suntem și vom ramâne a fi o formație din Republica Moldova, care cântă și va continua să cânte în limba română. Muzica, și in particular muzica Alternosferei, nu are cetățenie sau naționalitate. Lăsăm la latitudinea fiecăruia să decidă dacă votează în viitor cetățenia sau limba în care se cântă.

Celelalte două premii ale secțiunii de rock alternativ au fost obținute de Mercedes Band (Best Romanian Alternative Rock Album, pentru albumul “Cu Ochii Inchiși”) și Pinholes (Best romanian alternative rock newcomer).
Toate cele trei trupe premiate de metalhead.ro vor concerta joi 13 februarie, în Colectiv (București, strada Tăbăcarilor nr. 7, în fosta incintă a fabricii “Pionierul”), începând cu ora 8 seara, în cadrul galei Metalhead Alt. Rock Awards 2013.

Biletele costa 30 de lei în presale și 40 de lei la intrare și pot fi găsite pe www.iabilet.ro dar și în Magazinele Diverta din toată țara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu din București, Magazinele Orange, Vodafone și Germanos, librăriile Humanitas și Cărturești, magazinele InMedio, oficiile Poștei Române semnalizate bilete.ro și de pe www.myticket.ro, www.bilete.ro si www.eventim.ro.

Alternosfera - Bucuresti - 13 februarie 2014