ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europarlamentarul PDL Monica Macovei a  dat asigurări, vineri, pe o reţea de socializare că nu intenţionează să părăsească Partidul Democrat Liberal, aşa cum s-a întâmplat în ultima vreme cu mai mulţi colegi de partid, care au trecut în tabăra PMP. Macovei a subliniat că, în eventualitatea în care va pleca din PDL, va părăsi definitiv şi viaţa politică.

„Eu dacă plec din PDL plec din politică sau plec o singură dată la partidul visurilor mele. Acest partid nu există la ora actuală. De când am intrat în PDL ştiam că nu intru într-un partid de îngeri. Nu abandonez când e greu“, a comentat Macovei. Europarlamentarul a mai ţinut să precizeze că nu se dezice de Traian Băsescu şi de ceea ce au făcut bun pentru ţară împreună.

Partidul Mişcarea Populară (PMP) a reuşit, în numai câteva zile de la intrarea oficială pe scena politică, să înregimenteze încă 10 parlamentari, toţi veniţie pe culoarul PDL. „În acest moment avem 15 parlamentari şi este un lucru extrem de important“, a spus Eugen Tomac, preşedintele interimar al formaţiunii.

Tonul plecărilor din PDL l-a dat Elena Udrea, care a fost rapid urmată de încă opt colegi deputaţi: Camelia Bogdanici, Florin Secară, Dragoş Gunia, Florin Gheorghe, Florin Popescu, Daniel Geantă, Petru Movilă si Adrian Gurzău.