ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deşi a demisionat din PSD, patronul România TV, Sebastian Ghiţă, este în continuare membru în Comisia de control a  Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Întrebat de ce mai este Ghiţă membru în Comisia de control a SRI, din moment ce a demisionat din partid,liderul PSD, Codrin Ştefănescu, spune că acest lucru se întâmplă deoarece niciun alt social-democrat nu vrea să fie parte în comisie.

"La grupul PSD, nimeni nu a vrut să facă parte din această comisie. Ca să îl schimbe, trebuie să fie unul care să vină. Dar nu vrea nimeni”, a declarat Codrin Ştefănescu pentru Antena 3.

În ceea ce priveşte eventuala participare a lui Sebastian Ghiţă la Comisia de control a SRI de luni, acolo unde se vor analiza acuzaţiile Elenei Udrea la adresa Serviciului şi a şefului său interimar, Florian Coldea, Codrin Ştefănescu a spus că el nu crede că Ghiţă se va prezenta.