ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul de comedie Robin Williams s-ar fi sinucis ca urmare a halucinațiilor provocate de medicamentele pe care le lua pentru reducerea efectelor maladiei Parkinson de care suferea, scrie starpulse.com în ediția electronică, citat de Agerpres.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Un document obținut de portalul TMZ arată că actorul suferea de demență de tipul Lewy Body, identificată prin depozitarea unei cantități de proteine la nivelul creierului peste limita normală, blocând funcționarea normală a acestuia, acest tip de demență putând fi asociat cu maladia Parkinson și depistată cu ajutorul medicației pentru Parkinson.

Potrivit raportului autopsiei, actorul avea în corp patru medicamente — două antidepresive și două compuși de cafeină, iar în raportul final al poliției este notat faptul că la momentul descoperirii cadavrului, în apropierea sa, se afla o sticlă de Seroquel — un medicament care tratează schizofrenia, tulburările afective bipolare și depresia.

Robin Williams s-a sinucis pe 11 august, la domiciliul său, iar soția sa, Susan Schneider, a declarat că actorul suferea de o gravă depresie și de un început de boală Parkinson.