Scriitorul american Neale Donald Walsch, autorul celor 9 volume "Conversaţii cu Dumnezeu", va sosi pentru prima dată în România, în zilele de 20-21 mai, la Crystal Palace Ballrooms din Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă primit la redacţie.

"De când cartea Conversaţii cu Dumnezeu a fost publicată, călătoresc în întreaga lume pentru a da mai departe mesajele despre cine suntem, despre cum putem avea o relaţie mai apropiată cu Dumnezeu şi care să ne permită să ne construim o viaţă plină de bucurie, armonie şi abundenţă. Credinţa mea este că primul pas înspre o viaţă plină de success şi fericire este să fii în armonie cu tine. Îmbrăţişarea acestei noţiuni de bază va schimba viziunea ta asupra vieţii, iar o nouă viziune îţi va oferi noi rezultate în viaţa de zi cu zi. Te invit să te opreşti puţin din zbuciumul vieţii, să te uiţi în interiorul tău şi să începi o nouă viaţă, una pe care o meriţi. Voi fi în Bucureţti, în 21 mai 2014, cu un program special, care îţi dă ocazia să faci toate cele spuse până acum. Sper sa ne vedem acolo!”, declară Neale Donald Walsch.

Pentru mai multe detalii despre evenimentul “Succes şi stare de bine”, inclusiv pentru achiziţionarea biletelor, accesaţi site-ul oficial: www.successistaredebine.ro şi pagina de Facebook: www.facebook.com/nealedonaldwalshromania.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews