ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Scriitorul american Neale Donald Walsch, autorul celor 9 volume "Conversaţii cu Dumnezeu", va sosi pentru prima dată în România, în zilele de 20-21 mai, la Crystal Palace Ballrooms din Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă primit la redacţie.

"De când cartea Conversaţii cu Dumnezeu a fost publicată, călătoresc în întreaga lume pentru a da mai departe mesajele despre cine suntem, despre cum putem avea o relaţie mai apropiată cu Dumnezeu şi care să ne permită să ne construim o viaţă plină de bucurie, armonie şi abundenţă. Credinţa mea este că primul pas înspre o viaţă plină de success şi fericire este să fii în armonie cu tine. Îmbrăţişarea acestei noţiuni de bază va schimba viziunea ta asupra vieţii, iar o nouă viziune îţi va oferi noi rezultate în viaţa de zi cu zi. Te invit să te opreşti puţin din zbuciumul vieţii, să te uiţi în interiorul tău şi să începi o nouă viaţă, una pe care o meriţi. Voi fi în Bucureţti, în 21 mai 2014, cu un program special, care îţi dă ocazia să faci toate cele spuse până acum. Sper sa ne vedem acolo!”, declară Neale Donald Walsch.

Pentru mai multe detalii despre evenimentul “Succes şi stare de bine”, inclusiv pentru achiziţionarea biletelor, accesaţi site-ul oficial: www.successistaredebine.ro şi pagina de Facebook: www.facebook.com/nealedonaldwalshromania.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews