ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Televiziunea Digi24 a postat pe pagina sa de internet un comunicat prin care avertizează că persoane care se dau drept angajaţi ai postului de ştiri pretind bani care ar ajunge la victimele incendiului din Club Colectiv.

"După evenimentele tragice de vineri din clubul Colectiv din Bucureşti, în care şi-au pierdut viaţa peste 30 de oameni şi alţi 135 sunt răniţi, au fost anunţate şi create mai multe evenimente pe reţeaua de socializare Facebook care îndeamnă oamenii să iasă în stradă şi să îşi exprime solidaritatea şi compasiunea faţă de victimele incendiului. Din păcate, au apărut şi şarlatani care se pretind a fi angajaţi ai televiziunii noastre şi, mai mult decât atât, susţin că au deschis conturi în care se pot face donaţii în bani pentru ajutorarea victimelor. Digi24 informează oficial că NU A DESCHIS NICIUN CONT BANCAR ŞI NU A ORGANIZAT NICIO MANIFESTAŢIE DE STRÂNGERE DE FONDURI în acest sens. Vă rugăm să fiţi foarte atenţi şi să nu viraţi bani în conturi sau către persoane care susţin că reprezintă televiziunea noastră!", se arată în comunicat.

Cazul a fost semnatal de Digi24 Galaţi la evenimentul „VINERI ROMANIA SE UNESTE LA GALATI” creat pe Facebook, unde un utilizator cu numele Alexandru Jrr susţine că este angajatul Digi24 şi pretinde că „Din partea firmei de televiziune am deschis un cont bancar pentru familiei îndurerate si sume cuprinse intre 10,000 lei stransi in fondul ei!”