ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patru militari au fost uciși și alți 18 au fost răniți în ultimele 24 de ore în estul Ucrainei, unde confruntări intense aveau loc joi dimineață, au anunțat autoritățile de la Kiev, transmite AFP, citat de mediafax.ro.

Livrare gratuita in 24 de ore!

"Am pierdut patru militari, iar alţi 18 au fost răniţi în lupte", se precizează pe pagina de Facebook a serviciului de presă al operaţiunii militare ucrainene împotriva rebelilor proruşi.

"Situaţia din est rămâne tensionată. În ultimele 24 de ore bandiţii au deschis focul de 44 de ori" asupra unor poziţii ucrainene, mai ales asupra unei baze situate în apropiere de aeroportul de la Doneţk, epicentrul confruntărilor violente de mai multe luni, a adăugat serviciul de presă.

În oraşul Doneţk o serie de explozii a fost auzită miercuri seara până în centru, potrivit unor jurnalişti AFP de la faţa locului. Rebelii au afirmat că este vorba despre bombardamente ucrainene asupra unui cartier din apropiere de aeroport.