ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marți, europarlamentarul liberal Norica Nicolai a fost desemnat vicepreședinte al grupului ALDE din Parlamentul European, deciziafiind luată de către deputații ALDE reuniți la Strasbourg, la sugestia liderului grupului Guy Verhofstadt, potrivit Agerpres.

„Le mulțumesc colegilor mei deputați, pentru că au continuat să creadă în România, în cei care îi reprezintă pe români în legislativul european și mi-au acordat încrederea lor. După cum am mai spus, ALDE este grupul care de cele mai multe ori hotărăște direcția pe care o iau politicile europene. Și faptul că voi superviza și voi participa la elaborarea lor în cadrul acestui grup politic este garanția pe care le-o dau românilor că vor fi reprezentați cu onestitate în Europa, cel puțin în ceea ce mă privește”, a declarat Norica Nicolai la sfârșitul ședinței de grup.