ABBYY®, unul dintre liderii mondiali în domeniul recunoaşterii documentelor, capturii datelor şi al tehnologiilor şi serviciilor lingvistice, a anunţat azi, într-un comunicat de presă, lansarea pe piaţă a FineReader 12, cea mai nouă versiune a mult premiatei aplicaţii software de recunoaştere optică a caracterelor (OCR) şi de conversie a documentelor.
FineReader 12 a fost conceput astfel încât să ofere confort în utilizare, dar şi rapiditate şi flexibilitate în transformarea documentelor tipărite în format electronic sau în transformarea imaginilor din acestea în formate editabile, permiterea copierii oricărui fragment de text sau tabel din conţinutul lor sau adaptarea lor pentru a genera documente arhivate în care se pot efectua căutări etc. (Igor Fedorets, director general de marketing ABBYY Ucraina)

FineReader 12 contribuie la îmbunătăţirea performanţei multor procese şi funcţii, de exemplu conversia mai rapidă a documentelor, posibilitatea de a deschide rapid documente, indiferent de dimensiune, în timp ce procesul OCR rulează în fundal, sau recunoaşterea instantanee a unui text sau tabel într-o zonă selectată din pagină. În plus, FineReader 12 asigură o precizie superioară a OCR în cazul documentelor de afaceri şi al documentelor redactate în limbile asiatice, dar şi noi instrumente de îmbunătăţire a imaginilor prin care utilizatorul poate genera copii electronice ale documentelor la un nivel calitativ vizual superior faţă de original.

Noul ABBYY FineReader 12 accelerează în mod considerabil recunoaşterea şi extragerea textelor din documente scanate şi fotografii

FineReader 12 oferă instrumente intuitive pentru scanarea documentelor şi transformarea imaginilor din documente în formate electronice editabile şi în care se pot efectua căutări, de ex. Microsoft® Word, Excel®, PDF, TXT, sau în cele mai răspândite formate de cărţi electronice ş.a.m.d. Tehnologia OCR dezvoltată de ABBYY asigură o „citire” de o calitate excelentă a documentelor tipărite, fiind capabilă să recunoască 190 de limbi, inclusiv limba română, dar şi orice combinaţie a acestora. În plus, bazându-se pe tehnologia adaptivă de recunoaştere a documentelor (ABBYY ADRT®), FineReader „înţelege” structura logică a documentelor, putând reconstitui chiar şi documente de mari dimensiuni, complexe, recunoscând elementele de formatare (antet, subsol, numerotarea paginilor, cuprins etc.) pe toate paginile.

FineReader 12 vine acum cu o serie de îmbunătăţiri de înaltă performanţă, printre care: OCR în fundal pentru eficienţă maximă; extragere facilă a datelor şi fragmentelor de text; precizie îmbunătăţită pentru documentele de afaceri; conversie fără probleme a tabelelor; precizie îmbunătăţită pentru limbile chineză, japoneză, coreeană, arabă şi ebraică; salvare şi regăsire mai uşoară a fişierelor din spaţii de stocare Cloud; îmbunătăţiri ale calităţii vizuale în cazul documentelor scanate, fotografiilor şi fişierelor PDF; verificare şi corectură mai rapide şi mai uşoare; funcţia Hot Folder îmbunătăţită în FineReader 12 Corporate; compatibilitate cu Windows 8.

Sursa: www.abbyy.ro


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews