ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ABBYY®, unul dintre liderii mondiali în domeniul recunoaşterii documentelor, capturii datelor şi al tehnologiilor şi serviciilor lingvistice, a anunţat azi, într-un comunicat de presă, lansarea pe piaţă a FineReader 12, cea mai nouă versiune a mult premiatei aplicaţii software de recunoaştere optică a caracterelor (OCR) şi de conversie a documentelor.
FineReader 12 a fost conceput astfel încât să ofere confort în utilizare, dar şi rapiditate şi flexibilitate în transformarea documentelor tipărite în format electronic sau în transformarea imaginilor din acestea în formate editabile, permiterea copierii oricărui fragment de text sau tabel din conţinutul lor sau adaptarea lor pentru a genera documente arhivate în care se pot efectua căutări etc. (Igor Fedorets, director general de marketing ABBYY Ucraina)

FineReader 12 contribuie la îmbunătăţirea performanţei multor procese şi funcţii, de exemplu conversia mai rapidă a documentelor, posibilitatea de a deschide rapid documente, indiferent de dimensiune, în timp ce procesul OCR rulează în fundal, sau recunoaşterea instantanee a unui text sau tabel într-o zonă selectată din pagină. În plus, FineReader 12 asigură o precizie superioară a OCR în cazul documentelor de afaceri şi al documentelor redactate în limbile asiatice, dar şi noi instrumente de îmbunătăţire a imaginilor prin care utilizatorul poate genera copii electronice ale documentelor la un nivel calitativ vizual superior faţă de original.

Noul ABBYY FineReader 12 accelerează în mod considerabil recunoaşterea şi extragerea textelor din documente scanate şi fotografii

FineReader 12 oferă instrumente intuitive pentru scanarea documentelor şi transformarea imaginilor din documente în formate electronice editabile şi în care se pot efectua căutări, de ex. Microsoft® Word, Excel®, PDF, TXT, sau în cele mai răspândite formate de cărţi electronice ş.a.m.d. Tehnologia OCR dezvoltată de ABBYY asigură o „citire” de o calitate excelentă a documentelor tipărite, fiind capabilă să recunoască 190 de limbi, inclusiv limba română, dar şi orice combinaţie a acestora. În plus, bazându-se pe tehnologia adaptivă de recunoaştere a documentelor (ABBYY ADRT®), FineReader „înţelege” structura logică a documentelor, putând reconstitui chiar şi documente de mari dimensiuni, complexe, recunoscând elementele de formatare (antet, subsol, numerotarea paginilor, cuprins etc.) pe toate paginile.

FineReader 12 vine acum cu o serie de îmbunătăţiri de înaltă performanţă, printre care: OCR în fundal pentru eficienţă maximă; extragere facilă a datelor şi fragmentelor de text; precizie îmbunătăţită pentru documentele de afaceri; conversie fără probleme a tabelelor; precizie îmbunătăţită pentru limbile chineză, japoneză, coreeană, arabă şi ebraică; salvare şi regăsire mai uşoară a fişierelor din spaţii de stocare Cloud; îmbunătăţiri ale calităţii vizuale în cazul documentelor scanate, fotografiilor şi fişierelor PDF; verificare şi corectură mai rapide şi mai uşoare; funcţia Hot Folder îmbunătăţită în FineReader 12 Corporate; compatibilitate cu Windows 8.

Sursa: www.abbyy.ro