ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Și lumea sportului a fost luată prin surprindere de tragedia care s-a produs vineri seara în Capitala Franței, soldate cu aproape 130 de morţi.

Novak Djokovici, numărul 1 mondial, s-a declarat "şocat, întristat şi îngrozit" de ceea ce s-a întâmplat la Paris.

"Şocat, întristat, îngrozit, fără cuvinte. Rugăciunile mele se îndreaptă către toate familiile şi către victime", a notat Djokovici pe Twitter.

Și Rafael Nadal a postat un mesaj pe contul său de Facebook, precizând că este extrem de afectat de ceea ce s-a întâmplat.

"Sunt devastat de ceea ce s-a întâmplat ieri seară la Paris. Vreau să arăt toată afecţiunea mea şi toată susţinerea mea Franţei şi parizienilor", a notat el.

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a lansat un apel, el menţionând că singura cale este cea a păcii şi a fraternităţii.

"Astăzi toate gândurile noastre se îndreaptă către victimele de ieri şi familiile lor. Vrem să reafirmăm, azi mai mult ca niciodată, că există doar o cale: pacea şi fraternitatea între fiinţele umane. Şi vom rămâne uniţi pentru a reuşi asta", a notat Messi pe Facebook.

Autorităţile franceze au centralizat 128 de morţi în urma atentatelor comise vineri seară la Paris, conform unui bilanţ provizoriu, care precizează că 200 de persoane sunt rănite, 99 fiind în stare critică.