ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celebra vedetă, Christina Aguilera, planuiește sa-și unească destinul de cel al logodnicul ei, Matthew Rutler, in decembrie anul acesta, chiar de Crăciun.

Cântăreața americană şi Matthew Rutler aşteaptă deja un copil care se va naşte în curând,  ei visând să se căsătorească, într-o destinaţie exotică, la câteva luni după naşterea fiicei lor, informează femalefirst.co.uk. Cei doi s-au logodit anul acesta, de Ziua Îndrăgostiţilor și iși doresc de data aceasta o ceremonie discretă, departe de ochii iscoditori ai lumii.

"Ei adoră Hawaii, unde s-au şi logodit, însă Christina ţine la intimitate şi ar putea să închirieze o insulă privată", susține o sursă apropiată cuplului pentru revista Life & Style.

Vedeta are deja un fiu, Max, în vârstă de şase ani, cu primul ei soţ, Jordan Bratman.  În 2010 l-a cunoscut pe Matt Rutler pe platourile de filmare pentru lungmetrajul "Burlesque: Vis împlinit" , în care aceasta a jucat, iar logodnicul ei era asistent de producţie.

Christina Aguilera, care a devenit celebră cu hitul "Genie in a Bottle", a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial. În 2013, a fost inclusă de prestigioasa publicaţie Time în topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume iar in prezent este membră în juriul emisiunii "The Voice" din Statele Unite.