Studenți care peste câteva luni vor deveni profesori dar folosesc cratima în,,îi”, sunt ,,obijnuiți” să ,,de-a” examen și habar nu au de vreun poem englez de acum două secole, deși sunt anul III la Română-Engleză. Învățământul românesc e prăbușit cu totul, susține într-un tulburător articol prof.univ. Dan Ungureanu, de la Universitatea București. Predau profesori care fac greșeli de clasa a șasea. Studenți care în urmă cu 15 ani ar fi căzut la admitere, absolvă acum cu diplomă. 
 
,,Le-am cerut celor șaizeci de studenți ai mei referate. Din șaizeci, mi-au dat referate vreo 20. Din ele, zece erau transcrise (copy – paste) de pe internet”... mărturisește profesorul universitar. Cât de tristă a ajuns realitatea învățământului universitar românesc, aflați citind articolul integral AICI2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.