ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O batrână de 64 de ani din judeţul Dolj a fost ucisă de propria nepoată. Fata în vârstă de 16 ani şi-a împuşcat din greşeală bunica, aceasta pierzându-şi viaţa.

Din primele informaţii, se pare că iubitul fetei se afla în vizită la familia acesteia, arma de vânătoare fiind înregistrată pe numele bărbatului, anunţă Antena3.  La un moment dat, tânărul în vârstă de 23 de ani a ieşit din casă alături de tatăl fetei pentru o discuţie iar copila a luat puşca lăsată nesupravegheată pentru a se juca.

În momentul de faţă se merge pe ideea unei crime accidentale, însă poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili de ce tânărul a mers în vizită cu o armă dupa el şi de ce acesta era încărcată.

Fata ar putea fi acuzată de ucidere din culpă, în cazul în care crima a fost accidentaşă, sau chiar de omor calificat dacă se va dovedi că a fost ceva intenţionat.

De asemenea, cel care deţinea puşca de vânătoare va fi anchetat şi poate fi pus, de asemenea, sub acuzare.