O carte semnal va fi lansată miercuri 18 februarie, ora 18.00, la Casa Studenților din București, este vorba despre ”Fața nevăzută a homosexualității”. Virgiliu Gheorghe și Andrei Dârlău folosind peste 500 de studii alcătuiesc o monografie a fenomenului homosexualității și a ideologiei construite în ultimele decenii referitoare la acest stil de viață.

Homosexualitatea este prezentată ca un reflex modern al crizei familiei. Dezvoltarea identitară și emoțională a copilului a fost complet bulversată într-o societate în care persoana umană s-a depreciat iar omul este exploatat ca simplu obiect într-o mare de indivizi. În acest context cercetătorul Bieber ajunge la concluzia că un tată constructiv, care susține și are o relație calda cu copilul său, exclude practic posibilitatea unui fiu homosexual.

Pe rând autorii demontează miturile contemporane privind homosexualitatea: oamenii nu se nasc homosexuali, orientarea sexuală se poate schimba,  modul de viață homosexual este periculos pentru sănătatea fizică iar copiii educați în cuplurile homosexuale prezintă statistic mai multe probleme psihologice și sociale decât copiii născuți și crescuți de părinți naturali.

Spre exemplu studiul Peter -Bruckner din 2002 indică faptul că homosexualitatea este cauzată de un complex de factori de mediu și educaționali în cadrul căruia este important rolul jucat de părinți în perioadele critice de dezvoltare. Conform unui alt studiu  depresiile unipolare şi bipolare au o rată de incidenţă de 3,64 ori mai mare la gay şi de 3,69 ori mai mare la lesbiene faţă de heterosexuali.  Conform studiului Bagley şi Tremblay referitor la comportamentul suicidal al unui grup de tineri homosexuali cu vîrste între 18 şi 27 de ani, rata de sinucidere a fost mai mare de 14 ori faţă de tinerii heterosexuali de aceeaşi vîrstă.

Virgiliu Gheorghe, unul dintre autori, remarca într-un interviu recent : ”De circa patruzeci și cinci de ani se fac eforturi uriaşe pentru a demonstra că homosexualitatea este înnăscută. Cu toate acestea, până acum, toate studiile care ar fi constatat acest lucru şi care au fost, de altfel, promovate la maxim de mass-media, au fost contestate pe temei ştiinţific. Majoritatea acestor studii, întreprinse de adepţi ai homosexualităţii sau chiar de homosexuali, s-au dovedit a fi neîntemeiate, fie din cauza unei interpretări greşite a datelor, fie din cauza studierii unor eşantioane nereprezentative, fie prin alte vicii metodologice. Interesant este însă că întotdeauna când mai apare un astfel de studiu pro-homosexual, mass-media îl promovează cu surle şi trâmbiţe, iar când acesta este demonstrat ca fiind fals, nu mai apare nici o dezminţire. Astfel că populaţia rămâne cu impresia că homosexualii aşa s-au născut („born this way”). Suntem martorii unei imense manipulări a opiniei publice mondiale privind homosexualitatea.”

Organizatorii conferinței de lansare sunt Editura Christiana și Societatea Studenților Universității București. Cum spune Dr Pavel Chirila pe ultima coperta, nu este o carte scrisă împotriva celor căzuți în această cursă, este o carte despre adevăr.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews