ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie din Ploiești a trecut prin momente ireale, după ce a suferit un accident vascular cerebral și a fost plimbată 35 de ore, între spitale, pentru că nu s-a găsit niciun medic neurolog să o trateze, scrie RomâniaTV.

În vârstă de 75 de ani, femeia a fost adusă inconștientă la spital, în urma unui accident vascular cerebral. Vârstnica a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, însă nu era de gardă niciun neurolog.

După aceea, a fost trimisă cu ambulanța la Târgoviște, unde a fost văzută de un specialist și întoarsă la Ploiești, acolo unde a mai stat alte 24 de ore la camera de gardă, însă nu a putut ajunge niciun neurolog.

Astfel că, nu exista varianta ca femeia să fie internată.

cum, soțul femeii acuză că Spitalul din Ploiești nu a luat legătura cu nicio unitate medicală din București pentru a fi transferată acolo, deși, spune acesta, ar fi existat locuri libere.

Abia a doua zi de când a ajuns la Urgențe și după ce soțul a semnat pe propria răspundere că o va lua de la UPU, a ajuns cu ambulanța privată la Institutul Național de Neurologie din Capitală, potrivit ProTv.ro.

Vârstnica a supraviețuit AVC-ului, dar a rămas cu sechele. Având în vedere urmările, aceasta va avea nevoie de ședințe de recuperare în perioada următoare.