ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O mare firmă de echipamente sportive va folosi, de anul viitor, gunoaie maritime pentru a fabrica încălţări şi echipamente sportive.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediție integrală, necenzurată - comanda online

Adidas va folosi, de anul viitor, gunoaie maritime pentru a fabrica încălţări şi echipamente sportive. Compania germană vrea să recicleze insulele de plastic care plutesc pe oceanele lumii şi pun în pericol vietăţile din apă, conform digi24.ro.

Toate aceste pagube pentru economia mondială s-ar putea transforma în profit pentru Adidas. Nu încape îndoială că această campanie de curăţare a oceanelor este, de fapt, o campanie de imagine pentru Adidas, care se pregăteşte - în acelaşi timp - să renunţe la pungile de plastic în magazinele sale.

Companiile de îmbrăcăminte şi încălţăminte au fost criticate adesea de organizaţiile de mediu pentru poluarea pe care o produc. După apariţia acestor presiuni au început să folosească tot mai multe materiale reciclate.