ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pro TV a anunţat cine este cel de-al patrulea jurat al emisiunii Vocea României, post rămas liber după plecarea lui Horia Brenciu la Antena 1. Chirilă se alătură astfel lui Smiley, Loredana şi Marius Moga.

Tudor Chirilă este cunoscut publicului român drept artistul polivalent - actor, solist vocal şi compozitor. Tudor este un spirit liber, cu o personalitate creativă şi versatilă. Vocalist al formaţiilor “Vama Veche” şi, ulterior, “Vama”, Tudor are o carieră de peste 18 ani în muzică, timp în care a compus peste 80 de cântece. Artistul întregeşte echipa antrenorilor “Vocea României” prin dinamismul şi efervescenţa sa. Tudor este o personalitate complexă, creatoare de poveşti: muzicale, teatrale, cinematografice şi literare.

“Vocea României” este emisiunea care a atins recorduri de audienţă în ediţiile precedente. Show-ul a obţinut rezultate record la PRO TV încă de la primul sezon, iar succesul a fost din ce în ce mai mare: 8,5 rating şi 26% share în anul 2011, 12 rating şi 26,4% share în 2012 şi 13,2 rating şi 30,5% share în 2013. Datele au fost oferite pentru publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.