ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri, consiliul de Securitate al ONU va organiza o reuniune de urgenţă pe tema situaţiei din estul Ucrainei, a anunţat o membră a misiunii Australiei la Naţiunile Unite, citată de agenţia Itar-Tass, potrivit site-ului Mediafax.

Livrare gratuita in 24 de ore!

"Reuniunea este programată pentru ora 14.30 (21.30, ora României). Un raport asupra ultimelor evenimente din Ucraina va fi prezentat de reprezentanţi ai secretariatului ONU", a anunţat purtătoarea de cuvânt a misiunii Australiei la ONU, Chelsea Martin.

Luptele continuă în estul Ucrainei, în pofida semnării unor acorduri de încetare a focului în septembrie, la Minsk, iar cinci militari ucraineni şi-au pierdut viaţa în ultimele 24 de ore în estul separatist, ridicând la 1.052 de morţi numărul victimelor înregistrate în total în rândul armatei ucrainene de la începerea confruntărilor, în aprilie, a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene.