ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dinastia Soros continuă să facă jocurile în politica americană, sprijinind candidații democrați pregătiți să intre în cursa pentru Casa Albă. În 2016 George Soros a pariat pe Hillary Clinton și a pierdut. Acum, Soros se încălzește pentru o nouă confruntare electorală. Presa americană anunță că fostul președinte american Barack Obama va conduce o acțiune de strângere de fonduri pentru Comitetul Național Democrat (NDRC), la locuința lui Alex Soros din New York City. Alex Soros este fiul magnatului american George Soros, unul dintre cei mai importanți finanțatori ai campaniei electorale a lui Hillary Clinton, în 2016.

La evenimentul NDRC urmează să participe și fondatorul și președintele grupului, fostul procuror general Eric Holder, și fostul guvernator al statului Virginia,  un apropiat al familiei Clinton, Terry McAuliffe. La începutul acestui an, grupul de consultanță politică al lui Obama, „Organizing for Action” (OFA), s-a aliat cu cel al lui Eric Holder, lansând o campanie intitulată „All On The Line”, care avea ca scop promovarea reformei de restructurare și sprijinirea voluntarilor.
 
Alex Soroș, fiul cel mare al miliardarului american de origine evreiască, George Soroș, a preluat, cel puțin de fațadă,  rețeaua fondată de ”bătrânul” Soros, care a încercat în ultimii ani să-și impună agenda globalistă peste tot în lume, organizând „revoluții colorate” sau proteste menite să doboare guverne.

Deși Alex Soros a devenit acum gazdă pentru strângerile de fonduri ale democraților, George Soros și Democracy Alliance, rețeaua de donatori liberali care au finanțat-o pe Hillary Clinton în 2016, s-au regrupat încă de la câștigarea alegerilor de către actualul președinte Donald Trump.
Considerat omul care a organizat mișcarea Rezist împotriva lui Trump, George Soros a fost cel care a orchestrat proteste masive anti-Trump prin MoveOn.org, o grupare activistă de stânga, înființată de Fundația pentru o Societate Deschisă a lui George Soros.

Soros, scria recent The Hill, este unul dintre cei mai mari și cei mai influenți donatori ai generației sale, oferind un miliard de dolari pe an pentru cauze nonprofit și politice și lăsând o amprentă de neșters asupra pozițiilor politice ale liberalilor din întreaga lume. Atitudinea și influența sa variază de la procurorii pe care i-a ajutat să fie aleși în Statele Unite și oamenii pe care pe care i-a propulsat în timpul administrației Obama în Departamentul de Stat, până la instituțiile mass-media de pe tot mapamondul pe care le sprijină anual cu 26 de milioane de dolari.

Deși există voci care continuă să susțină că George Soros are mâinile curate și nu se implică în politică, să amintim că tot el era cel care fonda în 2004 Democracy Alliance, organizație prin care a sprijinit campania lui John Kerry împotriva republicanului George W Bush.