ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Romtelecom&Cosmote au luat decizia să vină în sprijinul clienţilor din zonele afectate de ninsorile abundente.

Astfel, Romtelecom&Cosmote a anunţat azi că extind cu 7 zile, până la data de 06.02.2014, termenul de plată a facturii pentru abonaţii din zonele în care s-a impus codul galben (Mehedinţi, Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Argeş, Braşov, Covasna, Bacău, Iaşi, Vaslui) şi codul portocaliu (Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Ilfov, Bucureşti, Ialomiţa, Prahova, Buzău, Vrancea, Călăraşi, Constanţa, Tulcea, Galaţi, Brăila).

Şi Vodafone a anunţat, pe 27 ianuarie, că abonaţii din Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Vrancea, Galaţi, Constanţa, Tulcea, Bacău, Iaşi şi Vaslui, beneficiază de o extindere cu 7 zile a perioadei de graţie pentru plata facturii.

De asemenea, clientii Cartelei Vodafone vor primi 100 de minute şi SMS-uri în reţea, precum si 10 minute şi SMS-uri naţionale, valabile timp de 7 zile, în cazul în care creditul de pe cartelă se află în perioada de graţie.