Agenţia de Monitorizare a Presei ActiveWatch şi Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului în România - Comitetul Helsinki (APADOR-CH) au emis un comunicat de presă, prin care îşi arată îngrijorarea, faţă de declaraţiile demnitarilor români.

"ActiveWatch şi APADOR-CH consideră alarmante recentele declaraţii ale prim-ministrului Victor Ponta şi ale preşedintelui Traian Băsescu, cu privire la demonstraţiile de protest din România.

ActiveWatch şi APADOR-CH condamnă ferm recursul la violenţă, indiferent de cei care îl iniţiază, şi consideră inaceptabil apelul autorităţilor la reprimarea protestelor paşnice a zecilor de mii de cetăţeni români, prin generalizări abuzive şi cultivarea unor sentimente de insecuritate publică. Le atragem atenţia celor doi demnitari că manifestaţiile s-au desfăşurat paşnic şi în perfect acord cu drepturile fundamentale la libera exprimare şi la libera întrunire, aşa cum sunt garantate de Constituţia României", se arată în comunicat.
http://youtu.be/Da20fevhOmU

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.