ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Agenţia de Monitorizare a Presei ActiveWatch şi Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului în România - Comitetul Helsinki (APADOR-CH) au emis un comunicat de presă, prin care îşi arată îngrijorarea, faţă de declaraţiile demnitarilor români.

"ActiveWatch şi APADOR-CH consideră alarmante recentele declaraţii ale prim-ministrului Victor Ponta şi ale preşedintelui Traian Băsescu, cu privire la demonstraţiile de protest din România.

ActiveWatch şi APADOR-CH condamnă ferm recursul la violenţă, indiferent de cei care îl iniţiază, şi consideră inaceptabil apelul autorităţilor la reprimarea protestelor paşnice a zecilor de mii de cetăţeni români, prin generalizări abuzive şi cultivarea unor sentimente de insecuritate publică. Le atragem atenţia celor doi demnitari că manifestaţiile s-au desfăşurat paşnic şi în perfect acord cu drepturile fundamentale la libera exprimare şi la libera întrunire, aşa cum sunt garantate de Constituţia României", se arată în comunicat.
http://youtu.be/Da20fevhOmU