ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Partidul Democrat Liberal (PDL) solicită, prin vocea vicepreşedintelui Alexandru Nazare, demiterea ministrului Fondurilor Europene, Alexandru Teodorovici. Democrat-liberalii îi reproşează acestuia respingerea Acordului de Parteneriat cu Uniunea Europeană, dar şi rata de absorbţie a fondurilor europene.

"După ce a fost respins de câteva ori în cursul anului 2013, Comisia Europeană dă o palmă serioasă Guvernului Ponta respingând varianta oficială (a Acordului de Parteneriat, n.r.) transmisă de către Ministerul Fondurilor europene (...) Din raportările CE înţelegem că nu au avut ce să evalueze, deci Guvernul Ponta a transmis la Bruxelles un document în care practic nu au scris ceea ce se aşteptau experiţii CE să audă. Victor Viorel Ponta a luat la acest examen nota 2, nu a scris nimic, sau altfel spus la teza de matematică a scris o poezioară", a declarat Nazare, anunţă Mediafax. Democrat-liberalii îi solicită premierului Ponta demiterea "de urgenţă" a ministrului Teodorovici.