ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cineva îi vrea musai capul arogantului de Vosganian. Într-o perioadă marcată de lupta anticorupţie prin intermediul unor derbedei care timp de 9 ani au protejat prin pasivitate (şi nu numai) corupţia, capul de afiş îl ţine un nume ciudat care nu este legat de o acuzaţie de corupţie (!): Varujan Vosganian.

Saptamanile indragostitilor: 2-15 februarie. Toate ofertele

După ce DIICOT s-a înecat, contrar aşteptărilor, la malul votului în plen (după ce, în mod greţos de obedient, comisia juridică acceptase o nouă cerere fără elemente probatorii suplimentare) şi după ce Preşedintele Iohannis a avut o reacţie surprinzător de virulentă, iată că sare în ajutor cea mai hazlie instituţie a statului poliţienesc - ANI.

Să ne înţelegem: aşa cum a fost concepută de mama denaturată, Monica Macovei, şi cum scrie şi-n legea sa de funcţionare (despre care încă nu se ştie dacă este neconstituţională sau nu), ANI nu are competenţă judecătorească, bâlbâielile sale nu au valoare de verdict.

Practic, nici măcar deciziile sale nu ar trebui să fie făcute publice deoarece, neconfirmate de judecători, ele riscă să arunce o umbră de suspiciune sau îndoială nefondată asupra unor oameni corecţi (vezi cazurile Mircea Diaconu, Klaus Iohannis, Ioan Mocan, Vasile Cepoi etc. - şirag de procese pierdute pe bandă rulantă de incompetenţii de la ANI). Ei, ce să vezi?! iată că, în cazul Vosganian, ANI nu mai dă o "decizie" sau un comunicăcat (de ăla mincinos sau ulterior neconfirmat), ci emite astăzi public (!) o... "suspiciune"! că averea armeanului nu ar fi tocmai justificată. Impresionantă desfăşurare de forţe!

Inamicul public numărul unu nu mai este nici Elena, nici Traian, nici Alina, nici Viorică, nici Adriean, nici Marcelică, nici Florian, nici vreun Liviu, ci... Varujan! Al naibii plângăciosul, nedemnul şi abuzivul în funcţie, cum o fi reuşit el să se cocoaţe taman în top?! Declar public că am şi eu suspiciunea că Horia Georgescu este un mare dobitoc, urmează să cercetez această eventualitate!

Şi-acum să revenim. Pe cine o fi supărat aşa de tare mincinosul mieros în ultimii ani de s-a declanşat aşa o avalanşă de oprobriu şi suspiciuni asupra lui? Doar a trădat pe cine trebuia, s-a dat la fund când trebuia, l-a durut în acelaşi fund de PNL şi de campaniile electorale în care acesta a fost implicat... Nimic n-a făcut în ultima vreme, nici măcar o declaraţie de aia de Brânzovenescu n-a mai dat. A scris doar "Cartea şoaptelor", propusă pentru premiul Nobel pentru literatură, carte despre care diverşi frustraţi, cu sau fără epoleţi, s-au decis să spună acum că, de fapt, e scrisă de Ştefan Agopian şi nu de Varujan Vosganian. A, da, "Cartea şoaptelor"! E o idee! Singura de care ne putem agăţa.