ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România este obligată să plătească despăgubiri de 1 milion de euro unei studente din Constanţa care şi-a pierdut mâna dreaptă în urma unui accident rutier, anunţă b1.ro

Suma, stabilită de Tribunalul Bucureşti reprezintă despăgubiri record pentru compania naţională şi, totodată, o premieră.

Fata a rămas fără un braţ după ce a suferit un accident pe DN1 în 2006. Studenta se afla în maşină cu prietenul ei, când acesta scăpând de sub control, după ce a încercat să evite coliziunea cu un alt autoturism.  Autoturismul s-a izbit de un parapet de pe marginea drumului, despre care experţii au stabilit că era deteriorat.

În urma accidentului, medicii au fost nevoiţi apoi să-i amputeze braţul fetei. Aceasta va trebui să câştige în instanţă apelul şi recursul pe care le va face CNADNR, pentru a intra în posesia banilor.