ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miliardarul american Warren Buffett, supranumit și ”Oracolul din Omaha” , face previziuni despre cine va fi viitorul președinte al SUA. Previziune, care, susține presa americană, s-ar putea adeveri. La o conferință organizată de revista Fortune, miliardarul Buffett a afirmat că democrata Hillary Clinton va candida în alegerile prezidenţiale din 2016 şi le va câştiga.

Audiobook 2CD. De unul singur - Grigore Lese

Conform presei americane, al treilea cel mai bogat om de pe planetă, potrivit clasamentului Forbes, a declarat că "Hillary va candida. Ea îşi va anunţa candidatura cât mai târziu posibil și va câştiga, da". "Aş paria bani pe acest lucru, ceea ce nu fac de obicei", a mai spus miliardarul american.

Hillary Clinton, care împlineşte pe 26 octombrie vârsta de 67 de ani, a amânat orice anunţ cu privire la o eventuală candidatură până la începutul lui 2015.

Warren Buffett, preşedinte şi CEO al holdingului Berkshire Hathaway, este un aliat fidel al preşedintelui Barack Obama care, în ultima sa campanie, a îndemnat Congresul să adopte "regula Buffett" de taxare cu cel puţin 30% a veniturilor anuale mai mari de un milion de dolari.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews