ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


PSD optează pentru un vot de respingere a proiectului Guvernului privind exploatarea de la Roşia Montană, alături de PNL, la nivelul comisiei parlamentare speciale, cu condiţia ca liberalii să-şi pună semnătura pe un nou proiect de lege, au declarat, pentru Mediafax, surse din USL.

Parlamentarii PSD urmează să voteze pentru respingerea proiectului de lege al Guvernului privind exploatarea de la Roşia Montană în următoarea şedinţă a acestui for, însă principala condiţie pusă parlamentarilor PNL vizează semnarea în comun a unei noi legi care ar viza exploatările miniere.

În urma unei conferinţe de presă, purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat că "Partidul Naţional Liberal este consecvent poziţiei sale, anume de a respinge acest proiect de lege în forma în care el a venit de la Guvern".