ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preşedintele PSD, Victor Ponta, și președintele executiv Liviu Dragnea au anuțat luni că s-a luat decizia ca partidul să achiziționeze sediul din Capitală, de pe Bulevardul Kiseleff, evaluat la suma de 980.000 de euro, pentru care se plătea o chirie de 9.000 de euro lunar. PSD va achita un avans de 10%, restul sumei, în valoare de 20.000 de euro pe lună, urmând a fi achitată din cotizaţiile celor 500.000 de membri cotizanți.

Liviu Dragnea a susținut însă că această măsură nu este executorie, ci va fi supusă votului Comitetului executiv al partidului.

Principalii șefi ai PSD au afirmat și faptul că partidul nu mai are datorii la RA-APPS, deși, în 2010, presa specula intens pe marginea faptului că nu se mai plătise chiria datorată RA-APPS de aproximativ patru ani. Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, declara atunci că partidul are trei oferte de credite de la bănci pentru achiziţionarea sediului central din Şoseaua Kiseleff.

De asemenea, în 2010, presa afirma și faptul că PSD a intrat în executare silită, după ce un executor judecătoresc a încercat de mai multe ori să recupereze o datorie de 4.500 de euro.