ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, joi, cu scorul de 3-0(2-0) de către italienii de la Fiorentina, într-un meci contând pentru etapa a treia a Grupei E a Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Joaquin '26, Matos '34 şi Cuadrado '69.

Fiorentina: Neto - Tomovici, Rodriguez (Roncaglia '64), Compper, Alonso - Bakici, Borja Valero (Aquilani '73), Fernandez - Joaquin, Matos (Cuadrado '60), Iakovenko. Antrenor: Vincenzo Montella.

Pandurii Târgu Jiu: Stanca - Unguruşan, Erico, Paraskevas, Momcilovici - Breeveld, Anton - Dos Santos (Nicoarã '46), Eric (Distefano '80), Ciucur (Buleică '46) - Matulevicius. Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene: Fernandez '48, Compper '66, Cuadrado '73 / Anton '56, Paraskevas '76, Breeveld '89

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Cehia, cu Miroslav Zelinka la centru, ajutat la cele două linii de Ondeej Pelikan şi Patrik Filipek. Asistenţi suplimentari au fost Petr Ardeleanu şi Radek Príhoda, iar arbitru de rezervă Krystof Mencl.

Următorul meci pentru Pandurii va fi returul contra echipei antrenate de Vincenzo Montella.