ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Papa Francisc a susţinut un discurs impresionant în cartierul Scampia din Napoli, unul dintre fiefurile mafiei napoletane.

Şeful Bisericii Catolice le-a cerut celor care l-au ascultat să renunţe la fărădelegi şi să adopte o viaţă onestă.

[P] Cărarea Împărăției - Arsenie BOCA - comanda online

"Criminalilor şi complicilor lor, eu, astăzi, umil şi cu frăţie, le spun aşa: convertiţi-vă la iubire şi la o viaţă onestă. Este posibil să reveniţi la o viaţă cinstită. Lacrimile mamelor din Napoli vă cer asta. Un creștin care se lasă pradă corupției nu este un creștin adevărat.

Este o mare provocare să înţelegem că răul nu trebuie să aibă ultimul cuvânt, ci speranţa. Ştim că aceia care iau calea răului jefuiesc speranţa. Câştigă anumite lucruri, dar jefuiesc speranţa. O scot din ei şi din ceilalţi, o scot din întreaga societate. Calea răului este întotdeauna un drum care fură speranţa. Corupţia miroase urât şi o societate coruptă miroase la fel de urât”, a spus Papa Francisc.