ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Părintele Ieromonah Adrian Făgețeanu (+27 septembrie 2011) este unul dintre monahii care au luminat în Biserica Ortodoxă Română în ultimul veac, viața și învățătura lui aducând multă uimire celor ce vor să le cerceteze", scrie Părintele Arhimandrit Mihail Stanciu de la Antim, într-un material comemorativ pe care vi-l recomandăm pe pagina sa de la Academica.edu, în completarea articolului nostru omagial de azi: MĂRTURISITORII - Părintele Adrian Fagețeanu, pâinea lui Dumnezeu de la Mănăstirea Antim, la 9 ani de la nașterea la Ceruri. Cum l-a întâlnit pe Ceaușescu la Mănăstirea Lainici și s-a rugat la cererea lui pentru sănătatea părinților dictatorului.

Unul dintre cititorii noștri fideli a avut bucuria să stea împreună cu copiii săi alături de Părintele Adrian, la Schitul Locurule, într-o zi de vară, pe 30 iulie 2006. Publicăm spre bucuria tuturor fotografiile trimise de acesta pe adresa redacției. Mulțumim!