ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Turiştii care aleg să petreacă sărbătorile de Paşte în România au opţiuni diverse, cu preţuri care încep de la 50 de lei pe noapte şi ajung la 1.900 de lei în unităţile de cazare, conform Paginiideagricultură.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediție integrală, necenzurată - comanda online

Astfel, hotelierii de pe Valea Prahovei vin cu oferte speciale de Paşte, care includ bucate tradiţionale, jacuzzi, saună sau spectacole pentru copii. Preţurile încep de la 50 de lei pe noapte la o vilă din Buşteni şi ajung până la 1.000 de lei pentru trei nopţi la un hotel de patru stele din Sinaia.

Zeci de unităţi de cazare din judeţul Sibiu au pregătit oferte speciale de Paşte şi le propun turiştilor, la preţuri între 36 şi 280 de lei pe noapte de persoană, drumeţii şi partide de vânătoare, în timp ce cabanierii din Munţii Făgăraş îşi îmbie turiştii cu zăpada despre care spun că nu se va topi.

Turiştii care doresc să petreacă Paştele în Bucovina au oferte de sejururi la pensiuni cu preţuri între 950 şi 1.900 de lei de persoană, ca anul trecut, dar pe lângă produse tradiţionale şi petreceri în aer liber, ofertele actuale includ plimbări cu căruţa sau ateliere interactive de încondeiat ouă.

Puţini hotelieri de pe litoral au oferte pentru turiştii care vor să petreacă Paştele la malul mării, acesta nefiind o destinaţie tradiţională pentru această sărbătoare. Majoritatea unităţilor care au pregătit totuşi pachete sunt în Mamaia, iar ofertele includ excursii la mănăstiri din Dobrogea.