ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poluanţii alimentari au efecte patogene. Aceştia sunt: insecticidele; nitraţii; aditivii (E‑urile)  – unii foarte periculoși, interziși în diferite ţări: benzoatul de sodiu, aspartamul, acidul citric, gluconatul de sodiu, E 211, E 131, E 142, E 213, E 214, E215 etc.; Iodul adăugat în sare și consumat de persoanele care nu au deficit de iod crește incidenţa cancerului de tiroidă, a hipertiroidiei și a alergiilor la iod; sărurile nitrice din plantele alimentare cultivate pe soluri îngrăşate cu azotaţi, cumulate cu nitraţii și nitriţii din mezeluri, cresc incidenţa cancerului de tub digestiv.