ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinurile, despre care tot timpul s‑a spus că sunt inofensive, au efecte adverse devastatoare:
Redăm din cartea „Vaccinurile, prevenție sau boală?”. Cartea se bizuie pe circa 1000 de repere bibliografice din literatura ştiinţifică medicală europeană şi americană:
¬ -abces la locul infectării;
¬ -paralizia acută;
¬ -Sindrom Guillain‑Barre: paralizie flască simetrică cu pierderea sensibilităţii, disociaţie albumin citologică în lichidul cefalorahidian;
¬ -encefalopatia postvaccinală;
¬ -reacţii alergice, inclusiv şoc anafilactic;
¬ -osteite sau osteomielite postvaccinare BCG;
¬ -plânsul persistent (după vaccinul DTP);
¬ -semn de afectare encefalitică;
¬ -IgE crescut în sânge, postvaccinal;
¬ -boli autoimune;
¬ -scleroza multiplă;
¬ -miofascita macrofagică descrisă după vaccinul antihepatita B;
¬ -autism; tulburare de spectru autist. Autoarea îl citează pe Kanner care face o constatare interesantă: în prima etapă, când vaccinul era scump şi nerambursat, copiii autişti proveneau din familii de intelectuali sau, în orice caz, cu un grad de instrucţie ridicat; părea bizar că din părinţi instruiţi provin copii cu tulburări autiste. Mai târziu, când vaccinul s‑a extins ca obligatoriu şi gratuit, au început să apară copii autişti şi în familiile sărace. „Astfel că din cele 11 cazuri descrise de Kanner în 1943 au crescut alte 200.000 cazuri doar în SUA”.
Manifestările clinice ale autismului sunt dramatice:
¬- înstrăinare de sine;
¬ -egoism;
¬ -anxietate ”de adaptare”;
¬ -tulburări senzoriale;
¬ -dislexie;
¬ -cefalee;
¬ -agitaţie psihomotorie;
¬ -deficite mari de atenţie.
Cel mai adesea drept cauze ale autismului sunt incriminate vaccinul antirujeolic şi DTP.

ADHD (deficit de atenţie şi hiperactivitate dezordonată) este o formă mai uşoară de autism, în care domină deficitul de atenţie şi hiperactivitatea dezordonată. Copiii au rezultate foarte slabe la şcoală şi au nevoie de supraveghere continuă.