ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vindecarea bazată pe remedii şi tratamente naturiste nu afectează dezvoltarea personală, stilul de viaţă, fiind o vindecare stabilă şi armonioasă, spre deosebire de administrarea unei medicaţii drastice, care poate avea şi efecte secundare.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Spre deosebire de tratamentele convenţionale, un remediu din plante conţine diverse principii active naturale care vin să compenseze şi să amplifice acţiunile fireşti ale organismului, oferind acestuia şansa de a-şi urma propriul său drum către autovindecare.

Există o multitudine de terapii alternative recunoscute pe plan medical ca fiind benefice. Dintre acestea, fitoterapia (prevenirea, eradicarea sau ameliorarea bolilor cu ajutorul plantelor medicinale) a avut dintotdeauna cea mai mare dezvoltare.

Remediile naturiste au câteva caracteristici foarte importante: nu sunt medicamente, nu au efecte secundare, sunt obţinute din surse 100% naturale, nu conţin conservanţi, coloranţi sintetici sau aditivi, nu creează dependenţă, sunt foarte bine tolerate, costurile de achiziţie sunt mult scăzute faţă de medicamentele alopate.

(...) Nu vă trataţi „după ureche”! (Medic generalist Clinica Munposan ’94, Dr. Daniela Oelschlager)

Acest articol se găsește și poate fi citit integral în ediția tipărită a revistei „Leacuri & Rețete Mănăstirești”, care are 100 de pagini de leacuri din plantele de sezon și costă 8,9 LEI. Se găsește în rețelele de distribuție și pe SOPHIA.ro.