ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru persoanele care se confruntă cu căderi frecvente ale părului, cât şi cu excesul de sebum, ceaiul din frunze şi rădăcini de mentă este un remediu sigur. Pentru aceasta, se ia o rădăcină proaspătă şi, după ce se spală bine de pământ şi alte impurităţi, se pune la fiert în doi litri de apă. Se fierbe totul până când cantitatea de apă scade la jumătate, apoi se strecoară şi se mai lasă pe foc până clocoteşte din nou. Se dă de‐o parte şi se adaugă un pumn de frunze de mentă, apoi se infuzează timp de 5 minute, după care se strecoară şi se foloseşte la limpezirea părului. Are un efect energizant şi răcoritor la nivelul scalpului, fiind benefic şi în stimularea sistemului circulator. Cu ajutorul acestei fierturi s‐au obţinut rezultate benefice şi în tratamentele calviţiei.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Articolul poate fi citit, integral, în ediția tipărită a revistei „Leacuri & Rețete mănăstirești”. Revista, de 100 de pagini, se găsește, la prețul de 8,9 lei, în rețelele de distribuție și pe site-ul sophia.ro.