ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Datorită proprietăţilor sale, menta are un efect profund răcoritor, dar în acelaşi timp şi încălzeşte pielea. Săpunul natural de mentă catifelează şi hrăneşte pielea, iar mireasma sa naturală stimulează centrii nervoşi şi revigorează întregul organism.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Acest săpun curăţă epiderma, având un efect antiseptic şi regenerator la suprafaţă, dar în acelaşi timp asigură şi protecţia pielii, hrănind‐o cu mineralele de care are atâta nevoie. Săpunul natural de mentă este recomandat pentru calmarea pielii sensibile şi echilibrarea secreţiei de sebum, dar diminuează şi durerile de cap sau pe cele reumatice.

Articolul poate fi citit, integral, în ediția tipărită a revistei „Leacuri&Rețete Mănăstirești”. Revista se găsește în rețelele de distribuție și pe site-ul sophia.ro, are 100 de pagini și costul de 8,9 lei.